Ponta: Cât timp Dragnea rămâne preşedintele Camerei, nu se vor adopta modificări echilibrate la legile justiţiei

Postat la 28 noiembrie 2017 79 afişări

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, marţi, că nu vor putea fi adoptate modificări la legile justiţiei care să fie echilibrate şi acceptate pe plan intern şi internaţional, cât timp Liviu Dragnea rămâne preşedintele Camerei Deputaţilor.

Ponta: Cât timp Dragnea rămâne preşedintele Camerei, nu se vor adopta modificări echilibrate la legile justiţiei

"Am spus deja un lucru simplu şi raţional pe care l-am învăţat în aceşti ani de politică la nivel înalt — cât timp Liviu Dragnea rămâne preşedintele Camerei Deputaţilor nu se vor putea adopta modificări la legile justiţiei care să fie echilibrate, discutate, acceptate pe plan intern şi internaţional/ pur şi simplu metodele de forţă de la Consiliul Judeţean Teleorman sunt greşite şi contraproductive în Parlamentul României! Este o opinie rece şi raţională, fără legătură cu ce cred eu despre persoana Liviu Dragnea (cel care în 2016 mintea în stilul său deja tradiţional că nu vrea să fie şef la Cameră 'să dea cu ciocănelul')!", a scris Ponta, marţi, pe Facebook.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.