Ponta: Azi mă văd cu miniştrii care au negocieri de purtat cu FMI, în discuţia pregătitoare

Postat la 14 ianuarie 2013 9 afişări

Premierul Victor Ponta a anunţat că se va întâlni, în cursul zilei de luni, cu miniştrii care au de purtat negocieri cu FMI, pentru o discuţie pregătitoare, urmând ca de miercuri să înceapă negocierile propriu-zise cu delegaţia Fondului.

"Azi, aşa cum am făcut şi până acum de altfel, mă văd cu toţi miniştrii care au negocieri de purtat cu FMI. Vicepremierul Chiţoiu este împuternicit categoric să conducă toate negocierile alături de Liviu Voinea şi de fiecare ministru în parte", a spus Ponta.

El a precizat că acest sistem al discuţiilor pregătitoare a fost aplicat de fostul vicepremier Florin Georgescu.

"Azi ne împărţim fişele de negociere. E un sistem pe care domnul Florin Georgescu l-a aplicat anul trecut şi a fost foarte bun. Asta e întâlnirea pregătitoare a noastră. Cei de la FMI cred că marţi abia sosesc în Bucureşti, iar de miercuri încep discuţiile", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
miniştrii,
FMI
/actualitate/ponta-azi-ma-vad-cu-ministrii-care-au-negocieri-de-purtat-cu-fmi-in-discutia-pregatitoare-10463022
10463022
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.