Ponta anunţă va efectua o vizită oficială la Beijing

Postat la 03 iulie 2014 23 afişări

Premierul Victor Ponta a anunţat că va efectua o vizită oficială la Beijing, la sfârşitul lunii august sau începutul lunii septembrie, pentru a debloca relaţiile economice printr-o colaborare politică.

Ponta anunţă va efectua o vizită oficială la Beijing

 "La Beijing trebuie să ai şi o claborare politică ca să se deblocheze colaborarea economică", a spus Ponta.

Şi vicepremierul Liviu Dragnea anunţa în luna martie, aflat în China, că premierul Victor Ponta va efectua o vizită oficială în China, în luna septembrie.

"Am discutat despre vizita premierului Victor Ponta în China, pe care urmează să încercăm să o stabilim în cursul lunii septembrie. Am convenit ca această vizită să fie una în care să constate cei doi premieri, Victor Ponta şi Li Keqiang, că mare parte din acordurile care au fost semnate în noiembrie, la Bucureşti, s-au finalizat şi deja au devenit proiecte concrete", a spus Dragnea.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-anunta-va-efectua-o-vizita-oficiala-la-beijing-12883357
12883357
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.