Ponta a retras din funcţie un secretar de stat, la doar 3 săptămâni de la numire

Autor: Departamentul Politic Postat la 10 mai 2013 30 afişări

Mihai Cristian Sebastian, fost vicepreşedinte la Autoritatea pentru Restituirea Propietăţilor şi director al Direcţiei Juridice din RA-APPS în Guvernul Boc, a fost retras din postul de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, la doar trei săptămâni de la numire

Mihai Cristian Sebastian, fost vicepreşedinte la Autoritatea pentru Restituirea Propietăţilor şi director al Direcţiei Juridice din RA-APPS în Guvernul Boc, a fost retras din postul de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, la doar trei săptămâni de la numire.

El a fost retras prin decizie a premierului Victor Ponta, după ce tot şeful Guvernului îl numise în această funcţie la jumătatea lunii aprilie.

În postul de secretar de stat a fost numit Constantin Marius Banu.

Mihai Cristian Sebastian a lucrat ca director executiv la Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) în perioada 2009-martie 2011, iar ulterior ca vicepreşedinte la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Propietăţilor.

În 2005-2007, el a fost director coodonator la RA-APPS cu responsabilităţi privind administrarea Clubului Floreasca, Hotelului Triumf, precum şi a vilelor de protocol Lac I, Lac II, Lac III.

Presa a comentat faptul că premierul Ponta a numit ca secretar de stat "un apropiat al cuplului Elena Udrea-Dorin Cocoş şi prietenul asumat al preşedintelui Traian Băsescu".

Toate stirile sunt pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-a-retras-din-functie-un-secretar-de-stat-la-doar-3-saptamani-de-la-numire-10869671
10869671
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.