Ponta a discutat din nou cu preşedintele OMV şi proprietarul ArcelorMittal despre investiţiile lor în România

Postat la 10 iulie 2013 52 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat că a avut, marţi, noi discuţii cu preşedintele OMV şi proprietarul ArcelorMittal despre investiţiile acestora în România, arătând că Guvernul face eforturi pentru exploatările de gaze din Marea Neagră şi funcţionarea combinatului siderurgic de la Galaţi.

Ponta a discutat din nou cu preşedintele OMV şi proprietarul ArcelorMittal despre investiţiile lor în România

 "Facem toate eforturile pentru exploatările de gaze din Marea Neagră. Astăzi a fost preşedintele OMV în România, în vizită, tocmai ca să discutăm de investiţiile în continuare. Astăzi am vorbit o jumătate de oră şi cu domnul Mittal, cum să facem să ţinem - că se cam închid în Europa combinatele siderurgice - companiile. Nu a dat cu pumnul în masă, el spune că în Europa, dacă nu se face ceva, nu va mai fi competitiv şi profitabil să se producă oţel, se va produce dar în Rusia sau în China", a spus Ponta la RTV.

În luna mai, premierul Ponta şi proprietarul ArcelorMittal, Lakshmi Mittal, au discutat, la Palatul Victoria, propuneri de optimizare a costurilor de producţie la ArcelorMittal Galaţi, şeful grupului siderurgic declarând că aşteaptă să fie găsite "soluţii sustenabile" în domeniul energiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-a-discutat-din-nou-cu-presedintele-omv-si-proprietarul-arcelormittal-despre-investitiile-lor-in-romania-11113433
11113433
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.