Poluare în Bucureşti, luni dimineaţa. Majoritatea senzorilor sunt la maximum. Arderi necontrolate la periferia oraşului

Autor: Dorin Oancea Postat la 15 martie 2021 42 afişări

Nivelul poluării este foarte ridicat luni dimineaţă în Bucureşti, cu majoritatea senzorilor platformei airlive.ro la 100 în toate zonele Capitalei.

Poluare în Bucureşti, luni dimineaţa. Majoritatea senzorilor sunt la maximum. Arderi necontrolate la periferia oraşului

Niveluri foarte ridicate se înregistrează în zonele Moşilor, Universitate, Piaţa Sudului, Băneasa Nord. Libertăţii, Expoziţiei, Luica, Bragadiru, Pallady, Prelungirea Ghencea, Fizicienilor, Camil Ressu, Piaţa Valea Ialomiţei, Piaţa Drumul Taberei, Bd. Timişoara, Basarabia, Parcul Păcii, Piaţa Veteranilor, Leu, Pasajul Lujerului, Pantelimon, Plevnei, Piaţa Crângaşi, Giuleşti, Doamna Ghica, Lacul Tei, bd. Constructorilor, Mihalache, Aerogării.

„Aerul este foarte poluat aici! Evită plimbările şi exerciţiile fizice în aer liber! Cele mai afectate persoane sunt copiii, persoanele în vârstă şi cele care suferă de afecţiuni respiratorii!”, recomandă platforma.

Garda Naţională de Mediu a postat pe Facebook imagini din teren, din judeţul Ilfov, unde Garda de Mediu Ilfov, Politia Romana, pompierii si jandarmii au intervenit duminică seara, după ce oamenii au aprins cauciucuri înainte de începerea postului Paştelui. „S-a risipit si ceata neagra si petrecăreţii, cu sutele, au întrat în case. Din păcate mirosul puternic inca persista cu toate ca focurile au fost stinse”, scrie Garda de Mediu

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucureşti,
poluare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.