LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Politistii din Vietnam nu mai au voie sa poarte ochelari negri, sa fumeze si sa stea la taclale

Postat la 30 mai 2011 18 afişări

Politistii vietnamezi nu mai au voie sa poarte ochelari de soare negri, sa fumeze, sa "stea la taclale" si sa afiseze o postura relaxata, potrivit unei directive emise de regimul comunist din Vietnam.

Directiva care vizeaza politistii ce-si desfasoara activitatea in locuri publice ar fi fost publicata in 24 mai, de catre ministrul Securitatii Publice din Vietnam si a intrat imediat in vigoare, a declarat pentru AFP un oficial din cadrul ministerului. Textul directivei interzice politistilor inclusiv sa stea cu mainile in buzunare si nu permite politistilor rutieri sa se adaposteasca de soare la umbra copacilor. Agentii de politie nu mai au voie, de asemenea, sa citeasca, sa consume alcool, sa vorbeasca la telefon in interes personal sau sa manance la restaurantele deschise in aer liber, pe trotuare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vietnam,
politisti,
tinuta
/actualitate/politistii-din-vietnam-nu-mai-au-voie-sa-poarte-ochelari-negri-sa-fumeze-si-sa-stea-la-taclale-8296926
8296926
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.