Poliţiştii din Suceava, dotaţi cu maiouri antiglonţ şi anti-înjunghiere, după crima din Gara Burdujeni

Postat la 25 octombrie 2017 184 afişări

Poliţiştii din Suceava vor fi dotaţi cu maiouri antiglonţ şi anti-înjunghiere, Inspectoratul de Poliţie urmând să achiziţioneze, prin licitaţie, 125 de astfel de măsuri de protecţie, după ce un agent a fost ucis, vara aceasta, în Gara Burdujeni, transmite corespondentul Mediafax.

Poliţiştii din Suceava, dotaţi cu maiouri antiglonţ şi anti-înjunghiere, după crima din Gara Burdujeni

Inspectoratul de Poliţie Suceava ia măsuri după tragedia care a avut loc în vara acestui an în Gara Burdujeni, când un agent de poliţie de la Transporturi Feroviare, în vârstă de 36 de ani, a fost ucis cu un cuţit. Pentru protecţia propriilor angajaţi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava a scos la licitaţie achiziţionarea a 125 de bucăţi de maiouri antiglonţ şi anti-înjunghiere.

Maiourile vor avea dimensiuni diferite, pentru achiziţia acestora IPJ Suceava alocând o sumă de 125.000 de lei.

Pentru a fi siguri că maiourile vor salva viaţa poliţiştilor dacă sunt atacaţi, conducerea IPJ Suceava solicită firmei care va câştiga licitaţia să ofere o mostră a produsului pentru verificarea specificaţiilor solicitate, dar şi certificate de conformitate, de garanţie şi buletinele de încercări.

Cititi mai multep e www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.