Două destinaţii noi şi zece curse suplimentare spre Bucureşti, de pe Aeroportul Timişoara

Postat la 25 octombrie 2017 108 afişări

Aeroportul Internaţional Timişoara anunţă că duminică, 29 octombrie, trece la orarul de iarnă, care vine cu noutăţi, printre care două destinaţii noi, spre Tel Aviv şi Frankfurt, plus zece curse suplimentare spre Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Două destinaţii noi şi zece curse suplimentare spre Bucureşti, de pe Aeroportul Timişoara

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Aeroportul Internaţional Timişoara, orarul de iarnă intră în vigoare duminică, 29 octombrie, şi este valabil până în 24 martie 2018.

Reprezentanţii aeroportului timişorean anunţă că orarul de iarnă vine cu noutăţi. Astfel, din capitala Banatului vor fi disponibile două noi destinaţii, Tel Aviv şi Frakfurt-am-Main, plus zece curse suplimentare spre Bucureşti.

Compania aeriană Tarom va reintroduce cursele zilnice 609/ 610, cu plecare din Otopeni la ora 21.25 şi sosire la Timişoara la ora 22.40. Cursa retur va avea loc a doua zi dimineaţa, cu plecare din Timişoara la ora 06.00 şi sosire în Bucureşti la 07.10.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.