Poliţist din Gorj, acuzat de furt din magazine. Plătea un leu şi ieşea cu plase întregi de produse

Postat la 20 ianuarie 2022 29384 afişări

Poliţist din Gorj, acuzat de furt din magazine. Plătea un leu şi ieşea cu plase întregi de produse

Un agent de poliţie din Gorj a fost reclamat pentru furt calificat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu şi ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Gorj desfăşoară activităţi de cercetare penală într-un dosar în care trei vânzătoare ale unui magazin cunoscut din oraş, fiul unei dintre acestea şi soţul ei, agent principal de poliţie, au fost reclamaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, scrie gorjonline.ro.

Persoanele respective au folosit timp de câteva luni o metodă neobişnuită de furt, iar întreg sistemul a fost descoperit, în urmă cu un an, după ce au făcut mai multe plăţi, cu cardul, în valoare de 1 leu.

Poliţistul cumpăra sacoşe întregi de alimente cu 1 leu

În magazin nu exista un produs la un preţ atât de mic, dar aceştia plecau cu plase întregi de alimente, ţigări şi băuturi alcoolice.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
furt,
gorj,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.