Vladescu: Fara stimulente, MFP nu putea functiona. Divergentele cu Basescu sunt foarte vechi

Postat la 03 septembrie 2010 15 afişări

MFP a acordat stimulente angajatilor intrucat altfel diferenta fata de ceilalti bugetari in privinta castigurilor ar fi fost prea mare si institutia n-ar mai fi functionat, a declarat fostul ministru de resort Sebastian Vladescu, adaugand ca divergentele cu presedintele pe aceasta tema sunt vechi.

"E o divergenta de opinie intre mine si presedinte de foarte multa vreme. Eu mi-am asumat aceasta motivatie de a acorda stimulente in Ministerul Finantelor", a spus Vladescu. El a adaugat ca in cazul in care aceste stimulente nu ar mai fi fost acordate angajatii din MFP ar fi pierdut circa 60% din salariu, ceea ce ar fi facut institutia nefunctionabila.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
remaniere,
Guvern,
ministri,
Vladescu,
stimulente
/actualitate/politic/vladescu-fara-stimulente-mfp-nu-putea-functiona-divergentele-cu-basescu-sunt-foarte-vechi-7100771
7100771
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.