Veriga slaba Andrei Gheorghe, dat afara de la Finante

Postat la 26 februarie 2010 84 afişări

Andrei Gheorghe nu mai este, de vineri, consilier al ministrului Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, functie pe care a ocupat-o pentru mai putin de doua luni.

"Va aducem la cunostinta ca incepand cu data de astazi, 26 februarie 2010, Ministerul Finantelor Publice a incetat relatiile contractuale cu domnul Andrei Gheorghe", se arata intr-un comunicat al institutiei, citat de Mediafax. Ministerul nu face nicio alta precizare in legatura cu acest subiect.

Andrei Gheorghe a fost numit la inceputul lunii ianuarie consilier al ministrului Finantelor, responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare.

Cu o zi in urma, dupa ce a colorat site-ul Ministerului Finantelor violet, acesta a declarat: "Este vorba de o seductie voita, prin amplificarea tertiarului imaginar, care, inevitabil si mefistofelic, va duce la repetarea inversa a numelui lui Sebastian Vladescu, pentru subjugarea totala si fiscala a iobagului roman".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/veriga-slaba-andrei-gheorghe-dat-afara-de-la-finante-5638736
5638736
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.