Vant de remaniere: cine pleaca, cine ramane?

Postat la 16 iunie 2010 8 afişări

Doi ministri importanti ai Cabinetului Boc au declarat pentru Gandul ca remanierea Guvernului este iminenta. Urmeaza consultarile oficiale la partid, cele cu partenerii UDMR-isti si aliatii progresisti. Ultimul cuvant si-l va spune Traian Basescu.

Confruntat cu o pierdere dramatica de imagine (PDL are un minus 10 la suta in doar o luna, in sondajul propriu), premierul va fi obligat sa faca o remaniere. Liderii PDL sustinatori ai ideii de restructurare (care ar trebui sa fie validata de Legislativ si care ar presupune comasari de ministere) sunt acum mai prudenti, dupa votul la limita din Parlament. "Peste doua saptamani se face remanierea", a declarat pentru Gandul un ministru important din Cabinetul Boc. "Remanierea e obligatorie. Cel tarziu in aceasta vara!" a impins putin termenul un coleg de Cabinet.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Guvern,
remaniere,
ministri,
Seitan,
Vladescu,
Dumitru
/actualitate/politic/vant-de-remaniere-cine-pleaca-cine-ramane-6424304
6424304
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.