UPDATE: Boc, noul premier desemnat

Postat la 15 decembrie 2008 18 afişări

Theodor Stolojan a anuntat ca si-a depus mandatul de premier la presedinte, afirmand ca a decis sa dea o speranta tinerei generatii de politicieni, care sa intre in politica la nivel de varf. Noul prim-ministru desemnat este Emil Boc

Stolojan a precizat ca presedintele Romaniei este singurul care va lua decizia cui sa incredinteze mandatul de prim-ministru desemnat din PDL. "Argumentul meu este ca cei doi presedinti care au semnat parteneriatul trebuie sa isi asume garantia asumarii acestui parteneriat prin cele doua ftnctii de prim-ministru si de presedinte al Senatului", a spus Stolojan.

 

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca l-a desemnat pe Emil Boc pentru postul de prim-ministru, ca a luat nota de retragerea lui Theodor Stolojan, precum si ca va semna decretele privind retragerea desemnarii acestuia si nominalizarea lui Boc.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/update-boc-noul-premier-desemnat-3661274
3661274
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.