Un partid de inimă albastră

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 25 februarie 2012 149 afişări

Dintre toate sondajele de opinie de până acum, PDL stă cel mai bine în sondajul de opinie al CSOP, unde democrat-liberalii sunt cotaţi cu 20%, faţă de 47% pentru USL, graţie inclusiv instalării lui Mihai-Răzvan Ungureanu şi a guvernului său de feţe noi.

Cum însă un scor de 20% nu e convingător pentru un partid care aspiră ca şi după alegeri să dea premierul şi guvernul, PDL a reînviat Mişcarea Populară, despre care vicele Sorin Frunzăverde susţine că va deveni realitate ca alianţă electorală, având în componenţă sateliţi ca UNPR, PNŢCD şi Partidul Ecologist Român, poate şi PNG sau PP.

Prezentată drept o alianţă de dreapta (deşi UNPR este partid declarat de centru-stânga), având ca posibilă siglă o inimă (simbolul PPE) verde sau albastră, Mişcarea Populară e deja creditată de gurul Sebastian Lăzăroiu cu şansa de a lua 30% din voturi la alegerile parlamentare, urmând a guverna împreună cu PSD, în timp ce în opoziţie ar urma să rămână PNL şi UDMR.

.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/un-partid-de-inima-albastra-9343060
9343060
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.