Udrea simte „lipsa de dragoste” in politica: „Doar femeile sunt judecate pentru ca sunt sustinute de un barbat”

Postat la 26 ianuarie 2011 17 afişări

Considerand ca barbatii le privesc de sus pe femeile care intra in politica, ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a facut marti seara o pledoarie pentru doamnele din functiile publice.

"Chiar daca si barbatii si femeile au nevoie de sprijin in interiorul partidului pentru a ocupa o functie publica, doar femeile sunt cele care sunt judecate pentru ca sunt sustinute de un barbat sa acceada intr-o functie publica, sa faca pasi inainte intr-o cariera politica", le-a povestit Udrea celor prezenti in Aula Bibliotecii Centrale Universitare din Bucuresti la dezbaterea "Femeile in viata politica". Avandu-l la dreapta sa pe ministrul de Externe Theodor Baconschi si la stanga sa pe vicepresedintele democrat-liberal Valeriu Stoica, sefa PDL Bucuresti a dat un raspuns la propria-i intrebare: de ce nu sunt iubite femeile din politica: "Despre care spunem ca nu sunt iubite? Despre cele care au pretentia sa intre in zone considerate ca fiind exclusiv in competentele barbatilor. Daca vorbim de femeile care vor sa aiba o cariera in politica gasim o lipsa de dragoste, iar explicatia vine din faptul ca politica e zona de putere maxima. Daca o femeie are tupeul sa-si aloce dreptul de a activa intr-o zona de putere maxima, asa cum e politica, intra in conflict cu barbatii". Concluzia: deocamdata, in politica, "locurile de sus sunt cam ocupate".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Udrea,
femei,
politica,
PDL
/actualitate/politic/udrea-simte-lipsa-de-dragoste-in-politica-doar-femeile-sunt-judecate-pentru-ca-sunt-sustinute-de-un-barbat-7919974
7919974
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.