Udrea: Politicieni din toate partidele ţin subdezvoltate Harghita şi Covasna, din interes electoral

Postat la 02 octombrie 2011 16 afişări

Elena Udrea susţine că "unii politicieni", deopotrivă români şi maghiari, preferă discursul naţionalist lipsit de substanţă, în loc să rezolve problemele locuitorilor din Harghita şi Covasna, comunităţi ţinute subdezvoltate de politicieni din toate partidele, pentru a le manipula mai uşor electoral.

Mult timp, politicienii partidelor de la Bucureşti au lăsat comunicarea cu etnicii maghiari sau germani din Ţinutul Secuiesc aproape exclusiv în sarcina UDMR, preocupându-se destul de puţin de problemele oamenilor de aici. Ceea ce uneori a mărit distanţele dintre români şi maghiari, creând o barieră artificială. "Încă de acum trei ani, de când am venit prima dată în calitate de ministru în Harghita şi Covasna, am putut să constat că situaţia din zonă şi nevoile acestor oameni sunt de aceeaşi natură ca ale românilor din restul ţării, în special cele economice şi sociale", scrie Elena Udrea pe blogul său.

Ea menţionează că este vorba despre problema locurilor de muncă (poate chiar mai acut), problema lipsei de infrastructură care duce la un standard de viaţă scăzut, în special în zonele rurale, grijile cu încălzirea pe perioada de iarnă, preocupări privind viitorul copiilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/udrea-politicieni-din-toate-partidele-tin-subdezvoltate-harghita-si-covasna-din-interes-electoral-8828337
8828337
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.