UDMR: Ţinem mai bine harta în cui

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 09 octombrie 2011 18 afişări

Reorganizarea administrativă - de curând readusă pe tapet de către preşedintele Traian Băsescu drept posibilă motivaţie pentru a accepta o comasare a alegerilor de la anul - nu va avea loc, pentru că UDMR respinge toate variantele de până acum, a anunţat Kelemen Hunor, preşedintele formaţiunii.

El susţine că luarea unei decizii pe această temă ar trebui să aibă loc abia la începutul următorului ciclu electoral, după 2012, şi că dacă s-ar face mai devreme, atunci "se va face fără UDMR". După Kelemen, motivul atragerii fondurilor UE nu justifică reorganizarea teritoriului, întrucât grăbirea procesului de doar ca să prindă alegerile ar aduce "haos administrativ" .

Preşedintele Traian Băsescu declarase, la emisiunea "După 20 de ani" de la ProTV, că amânarea alegerilor locale spre a coincide cu cele generale ar fi justificată doar de reorganizarea administrativă, menţionând că în lipsa acestei justificări el tratatează subiectul ca pe o problemă a coaliţiei, pe care nu şi-o asumă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/udmr-tinem-mai-bine-harta-in-cui-8850330
8850330
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.