Tariceanu: Romania nu a iesit din criza economica. FMI sa-si ia valiza si sa se care cat mai repede

Postat la 03 iunie 2011 14 afişări

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu sustine ca Romania nu a iesit din criza economica si ca vinovat este actualul Guvern, care nu a fost in stare sa ia masurile potrivite pentru relansarea economica.

"Noi consideram ca posibila iesirea din criza, spre deosebire de actualul guvern care se lamenteaza, in frunte cu primul-ministru, si care considera ca a cazut peste ei o napasta. Nu a cazut nicio napasta, este o criza pe care a traversat-o toata lumea, numai ca Romania a ramas singura tara din toata Europa care inca nu a reusit sa iasa din criza. Sigur ca apar niste indicatori care ne arata ca am putea sa iesim eventual din recesiune, adica s-a oprit scaderea PIB-ului. Acest lucru nu inseamna ca am iesit inca din criza si mi se pare ca acest lucru se datoreza in mod evident incapacitatii actualului Guvern de a genera masuri proactive care sa redea increderea mediului investitional roman si strain si sa mobilizeze resursele necesare pentru investitii guvernamentale care sa compenseze lipsa de investitii din mediul privat", a declarat Tariceanu, joi, la Mamaia, intr-o conferinta de presa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmi,
economie,
tariceanu,
criza,
masuri,
relansare
/actualitate/politic/tariceanu-romania-nu-a-iesit-din-criza-economica-fmi-sa-si-ia-valiza-si-sa-se-care-cat-mai-repede-8309743
8309743
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.