Tariceanu evita sa-si anunte candidatura la sefia PNL

Postat la 31 ianuarie 2010 8 afişări

Liberalul Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata seara, ca nu este preocupat, spre deosebire de alti liberali, de functii, evitand sa anunte o candidatura si mentionand ca prefera un Congres dedicat dezbaterii proiectelor PNL unuia destinat alegerii unei noi conduceri.

"Spre deosebire de multi altii care doresc functii si li se pare ca aceasta este miza cea mai importanta politica pentru ei, eu sunt preocupat, imi doresc ca PNL sa fie capabil sa reprezinte optiunile electoratului propriu in asa fel incat vocea noastra sa fie credibila, sa poata sa fie auzita, sa fim intr-adevar cel mai reprezentativ partid pe zona de centru-dreapta. Privesc viitorul Congres din aceasta perspectiva si nu dintr-o miza de alegeri", a sustinut Calin Popescu Tariceanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PNL,
congres,
Tariceanu,
liberali,
candidatura
/actualitate/politic/tariceanu-evita-sa-si-anunte-candidatura-la-sefia-pnl-5461196
5461196
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.