Suspendarea presedintelui Basescu, la stadiul de "dat in bobi"

Postat la 13 februarie 2011 16 afişări

Uniunea Social-Liberala, proaspat formata la inceputul lunii, a inceput sa-si arate vulnerabilitatile, in forma unui si mai proaspat conflict intre Dan Voiculescu si Victor Ponta.

Voiculescu a fost criticat initial de un al lider al PSD, Viorel Hrebenciuc, pentru ca a anuntat in public ca pana la 25 martie presedintele Traian Basescu ar urma sa fie suspendat de Parlament. Tema a devenit recurenta in limbajul opozitiei in ultimele luni, fara insa vreo concretizare. Ironic, Hrebenciuc a comentat ca probabil Voiculescu "a dat in bobi" daca stie asa de exact ca pana la 25 martie presedintele va fi suspendat, atata vreme cat opozitia nu are majoritatea necesara pentru aceasta in Parlament. Ulterior, Victor Ponta a apreciat ca, prin asemenea declaratii, Voiculescu se dovedeste "cea mai mare vulnerabilitate" a USL.

La randul sau, Hrebenciuc are propriile sale probleme, transpunerea la Bacau - fieful sau politic - a USL fiind cvasi-imposibila din cauza opozitiei publice a fruntasului liberal Romeo Stavarache, chemat din acest motiv la ordine de PNL, pentru binele Uniunii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
USL,
Ponta,
Voiculescu,
Hrebenciuc,
PSD,
PNL,
PC
/actualitate/politic/suspendarea-presedintelui-basescu-la-stadiul-de-dat-in-bobi-7979074
7979074
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.