Sebastian Lazaroiu anunta aparitia partidului Alba ca Zapada. Vezi aici scenariile politice ale consilierului prezidential cu Scufita Rosie, Mos Craciun, Fetita cu chibrituri

Postat la 30 august 2010 43 afişări

In plina fierbere politica si deruta generate de anuntata remaniere guvernamentala, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu face scenarii de poveste. La propriu. Intr-o noua postare pe blog, Lazaroiu scrie un articol intitulat "2012. Scufita Rosie, Mos Craciun, Fetita cu chibrituri? Sau Alba ca Zapada?". Nu este insa vorba despre o postare clarificatoare, ci una cu personificari, adresata "initiatilor".

Acest lucru este, din pacate, dezvaluit abia la final, intr-un PS, dupa ce cititorul isi va fi stors creierii sa dezlege sarada consilierului prezidential.

Sebastian Lazaroiu vorbeste despre un sondaj recent, cu urmatoarea distributie a voturilor: 26%, 26%, 20%, 15% si 7%. "Trebuie sa recunoastem ca e o schimbare spectaculoasa fata de sondajele din primavara: 35%, 34%, 20%". Desi consilierul de la Cotroceni nu spune si care sunt partidele beneficiare ale scorurilor, dar, cel mai probabil, este vorba, in ordine, despre PSD, PDL, Partidul Poporului, PNL si PRM.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
Sebastian Lazaroiu,
Alba ca Zapada
/actualitate/politic/sebastian-lazaroiu-anunta-aparitia-partidului-alba-ca-zapada-vezi-aici-scenariile-politice-ale-consilierului-prezidential-cu-scufita-rosie-mos-craciun-fetita-cu-chibrituri-7059410
7059410
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.