Sase noi ministri propusi. Vezi aici cum arata Guvernul Boc 5

Postat la 03 septembrie 2010 21 afişări

Prim-ministrul Emil Boc a anuntat, la sfarsitul sedintei Colegiului Director al PD-L, lista celor sase ministri care au fost remaniati, precum si numele celor care ii vor inlocui.

Astfel, la Ministerul Finantelor va veni Gheorghe Ialomitianu, la Ministerul Agriculturii Valeriu Tabara, la Ministerul Muncii - Ioan Botis, la Ministerul Transporturilor - Anca Boagiu, la Ministerul Comunicatiilor - Valerian Vreme, iar la Ministerul Economiei - Ion Ariton.

Premierul a adaugat ca remaniatii Adriean Videanu, Radu Berceanu si Gabriel Sandu, numele cele mai controversate din cabinetul Boc 4, si-au depus de buna-voie mandatele la dispozitia partidului pentru a le fi utilizata experienta politica. In privinta obiectivelor noului Guvern, Emil Boc a precizat ca exista doua prioritati: "in primul rand continuarea proceselor de reforma si, in al doilea rand, in 2011 Romania sa treaca pe crestere economica".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
remaniere,
ministri,
Guvern,
propuneri,
intalnire,
PDL
/actualitate/politic/sase-noi-ministri-propusi-vezi-aici-cum-arata-guvernul-boc-5-7094388
7094388
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.