Prigoana propune un nou sediu pentru Legislativ

Postat la 24 mai 2010 12 afişări

Deputatul PDL Silviu Prigoana vrea ca Palatul Parlamentului sa treaca treptat in administrarea CGMB pana la 1 ianuarie 2012, Legislativul urmand sa se mute in cladirea de pe Bulevardul Unirii care in prezent are destinatia de mall cultural si se afla in administrarea Ministerului Culturii.

Prigoana, care, inclusiv in campania electorala pentru Parlament, si-a anuntat intentia de a muta Camera Deputatilor si Senatul din actualul sediu, a depus in 19 mai la Camera o propunere legislativa in acest sens, care a fost prezentata in 20 mai Biroului Permanent. Biroul a decis ca propunerea sa fie transmisa Senatului, ca prima Camera sesizata, Camera Deputatilor fiind forul decizional in acest caz.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/prigoana-propune-un-nou-sediu-pentru-legislativ-6163857
6163857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.