Ponta: Daca UDMR va decide sa mearga alaturi de USL e foarte bine, daca nu e la fel de bine

Postat la 26 februarie 2011 6 afişări

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Congresul UDMR de la Oradea, ca daca UDMR va decide sa mearga alaturi de USL "e foarte bine", iar daca va dori sa ramana separat "e la fel de bine".

"Vreau sa spun ca acesta este drumul pe care impreuna cu ceilalti parteneri din USL dorim sa mergem, vom merge oricum pe acest drum, fie din 2012, fie mai devreme, decizia va apartine si vom merge impreuna sau separat decizia din nou va apartine. Ceea ce este important este ca din punctul nostru de vedere daca va veti decide sa mergem impreuna este foarte bine, daca va decideti sa mergem separat este la fel de bine", a declarat presedintele PSD. De asemenea, Victor Ponta a tinut insa sa-i asigure pe membrii UDMR ca "niciodata un ministru nu trebuie sa fie acuzat pe criterii politice de tradare" si ca "nu va jura cu mana pe Biblie" ca nu va face aliante cu aceasta formatiune.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
UDMR,
alegeri,
partid,
Ponta,
declaratii
/actualitate/politic/ponta-daca-udmr-va-decide-sa-mearga-alaturi-de-usl-e-foarte-bine-daca-nu-e-la-fel-de-bine-8013805
8013805
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.