Plecarile din PSD continua. Marian Sarbu demisioneaza

Postat la 26 februarie 2010 19 afişări

Fostul vicepreşedinte al PSD Marian Sarbu a anuntat, vineri, dupa intalnirea cu Victor Ponta, ca este "nevoit" sa paraseasca partidul si ca probabil se va alatura grupului independentilor din Parlament, coordonat de Gabriel Oprea.

Sarbu a spus ca principala sa nemultumire este legata de situatia "destul de suspicioasa" din partid, mentionand ca nu poate avea eficienta in domeniul social, pe care il coordoneaza de 16 ani in PSD, in conditiile in care unii dintre colegi ii cer sa fie impotriva propriilor convingeri.

"Am avut o discutie foarte calma cu domnul Victor Ponta, in timpul careia am aratat care sunt opiniile mele in legatura cu ceea ce s-a intamplat, mai ales in ultimul an, si ca din multe puncte de vedere legile pe care le-am promovat in timpul in care am fost ministru al Muncii - si ma refer cu precadere la Legea salarizarii, la Legea pensiilor - s-au situat adeseori intr-o anumita contradictie cu pozitia partidului", a spus Marian Sarbu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PSD,
Marian Sarbu,
demisie,
partid,
Ponta,
independenti
/actualitate/politic/plecarile-din-psd-continua-marian-sarbu-demisioneaza-5633085
5633085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.