“Pixelul albastru” ajunge in instanta. Incepe procesul in care Basescu l-a dat in judecata pe Patriciu

Postat la 21 aprilie 2010 19 afişări

La Judecatoria Sectorului 1 din Capitala are loc, miercuri, primul termen al procesului in care presedintele Traian Basescu l-a dat in judecata pe omul de afaceri Dinu Patriciu pe motiv ca ar fi trucat filmul in care seful statului pare sa loveasca un copil la un miting electoral din 2004.

Imaginile au aparut in presa si au fost difuzate in mod repetat de televiziuni in timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale de anul trecut. Patriciu a relatat incidentul la o emisiune televizata, cu o zi inainte de aparitia filmului in presa.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
justitie,
proces,
Patriciu,
film,
copil
/actualitate/politic/pixelul-albastru-ajunge-in-instanta-incepe-procesul-in-care-basescu-l-a-dat-in-judecata-pe-patriciu-5982211
5982211
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.