Pesedistii, suparati pe Ponta pentru ca numai unii apar la TV

Postat la 27 aprilie 2010 10 afişări

Unii dintre parlamentarii PSD sunt nemultumiti ca nu sunt si ei invitati la emisiunile televiziunilor de stiri, la fel cum se intampla cu anumiti colegi de-ai lor de partid, care sunt prezenti constant pe "sticla".

Acestia s-au plans presedintelui PSD, Victor Ponta, la sedinta de grup parlamentar, de luni, ca in desemnarea reprezentantilor partidului la emisiunile de dezbateri nu se tine seama de activitatea in comisii si in plen.

Potrivit unor surse participante, Ponta le-a explicat ca majoritatea celor care apar la televiziuni sunt mai tineri, ceea ce le permite sa raspunda unor invitatii si la ore foarte matinale sau foarte tarzii. El le-a transmis ca, daca exista si alti deputati care doresc sa participe la emisiuni, pot solicita acest lucru, cererea lor fiind analizata de conducerea operativa a partidului si de responsabilii cu comunicarea.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Ponta,
PSD,
tv,
aparitii,
politicieni
/actualitate/politic/pesedistii-suparati-pe-ponta-pentru-ca-numai-unii-apar-la-tv-6065513
6065513
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.