Pedelistii inghit cu noduri Legea educatiei: "Nu-mi convine, dar n-am ce face. E musai cu placere!"

Postat la 02 noiembrie 2010 20 afişări

PDL va aplica din nou interdictia pentru propriii parlamentari de a se apropia de urne la motiunea de cenzura, decizia urmand sa fie oficializata, marti, in urma discutiilor din coalitie.

Desi a fost discutata in Biroul Permanent de luni, procedura ramanerii in banci nu a fost insa comunicata presei, astfel incat sa se pastreze aparenta ca hotararea a fost luata de grupurile parlamentare si ca nu a fost impusa de la centru. "Nu au existat astfel de discutii. Grupurile vor hotari cum se vor comporta. PDL si intreaga coalitie va respinge motiunea", a fost pozitia oficiala exprimata de vicepresedintele democrat-liberal, Gheorghe Flutur.

In timp ce partidul strangea randurile in jurul guvernului si al Legii educatiei, vizata de motiunea social-democratilor si a liberalilor, criticile la adresa Executivului erau pregatite chiar din interiorul PDL.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PDL,
educatie,
motiune,
lege,
asumare,
invatamant
/actualitate/politic/pedelistii-inghit-cu-noduri-legea-educatiei-nu-mi-convine-dar-n-am-ce-face-e-musai-cu-placere-7664834
7664834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.