Parodie cu vestimentaţia lui Udrea pe blogul lui Ponta, care se retrage din "războiul hainelor"

Postat la 17 august 2011 7 afişări

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a postat, miercuri, pe blogul său, o parodie despre vestimentaţia Elenei Udrea, realizată de Mihai Bendeac şi Delia, după ce ministrul Turismului îl acuzase că poartă zilnic pulovere ce costă 600 de euro bucata.

Parodia preluată de Ponta pe blog a fost postată în urmă cu trei luni pe Youtube şi conţine un colaj de imagini şi înregistrări video cu Elena Udrea, fundalul sonor fiind realizat de Delia şi Mihai Bendeac.Preşedintele PSD anunţă că "în aceste condiţii" se retrage "rapid" din "războiul hainelor" pentru că "sigur câştigă doamna Udrea!". Ponta a postat clipul de pe Youtube după un schimb de replici cu Udrea despre vestimentaţie şi costurile hainelor celor doi.

Disputa a fost generată de preţul unei rochii purtate de Elena Udrea în urmă cu aproape o săptămână, despre care s-a vehiculat că ar fi costat 14.000 de lire sterline, ministrul replicând pe blog că rochia marca Dolce&Gabbana are preţul de catalog de 780 de lire.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
politic,
udrea,
haine,
ponta
/actualitate/politic/parodie-cu-vestimentatia-lui-udrea-pe-blogul-lui-ponta-care-se-retrage-din-razboiul-hainelor-8628218
8628218
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.