Paleologu se vrea primar PDL la Bucuresti: sloganul meu -"Un primar cu nume de stradă"

Postat la 17 august 2011 18 afişări

Theodor Paleologu a declarat, miercuri, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că doreşte să candideze la Primăria Capitalei sub sloganul "Un primar cu nume de stradă", că Bucureştiul are nevoie de un intelectual, nu de "marţafoi", iar, dacă PDL îi va cere, se va bate ca un "samurai ronin".

Theodor Paleologu a spus că el ar fi un primar care merge cu autobuzul, tramvaiul, metroul sau bicicleta, că îl recomandă pentru această funcţie onestitatea, faptul că nu face afaceri cu statul, notorietatea, că are capacitatea de a vorbi pe limba oamenilor şi că nu este un intelectual închis în turnul său de fildeş.

"Aş fi un primar care merge cu autobuzul, care merge cu tramvaiul, care merge cu metroul, care merge cu bicicleta şi cunoaşte realitatea străzii pentru că eu sunt un om al Bucureştiului. Unii ar spune un aristrocrat al Bucureştiului, dar în niciun caz un împostat al Bucureştiului", a arătat Paleologu. El a mai spus că este "o ruşine pentru o capitală europeană" ca o treime din votul din Bucureşti, în unele situaţii, să fie cumpărat, precizând că, dacă va fi candidatul PDL la Primăria Capitalei, îşi propune să îi reprezinte pe "oamenii de treabă" care nu merg la vot.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pdl,
candidat,
primarie,
slogan,
alegeri
/actualitate/politic/paleologu-se-vrea-primar-pdl-la-bucuresti-sloganul-meu-un-primar-cu-nume-de-strada-8628518
8628518
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.