Orban: PNL cere demiterea lui Kovesi pentru decizia de neincepere a urmaririi penale in cazul Udrea

Postat la 08 februarie 2010 7 afişări

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca PNL cere ministrului Justitiei, CSM si presedintelui Romaniei demiterea procurorului general, Laura Kovesi, pentru emiterea "ilegala" a deciziei de neincepere a urmaririi penale a ministrului Elena Udrea.

"BPC al PNL a decis sesizarea ministrului Justitiei, a CSM si a presedintelui Romaniei in privinta incalcarii grave de catre Parchetul de pe langa ICCJ a legilor Romaniei si a Constitutiei, privitoare la emiterea de catre Parchet a ordonantei de neincepere a urmaririi penale privitoare la ministrul Elena Udrea. Ne vom adresa presedintelui Romaniei, CSM si ministrului Justitiei cu solicitarea clara de eliberare din functie, de demitere a procurorului general Laura Codruta Kovesi", a afirmat Orban.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Orban,
PNL,
demitere,
Kovesi,
NUP,
Elena Udrea,
ancheta
/actualitate/politic/orban-pnl-cere-demiterea-lui-kovesi-pentru-decizia-de-neincepere-a-urmaririi-penale-in-cazul-udrea-5486215
5486215
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.