Orban: Pedelistii sunt oportunisti, iar pesedistii, o expresie a nostalgiei

Postat la 25 ianuarie 2010 7 afişări

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca PNL este singurul partid din Romania "in adevaratul sens al cuvantului", PDL reprezentand o adunatura de oportunisti, iar PSD, o expresie a nostalgiei.

"La ora actuala, in Romania, exista un singur partid politic in adevaratul sens al cuvantului, PNL. Un partid politic nu trebuie sa fie o adunatura de oportunisti in jurul unui lider carismatic - Traian Basescu - asa cum e PDL. Un partid nu trebuie sa fie nici expresia nostalgiei dupa niste vremuri demult apuse asa cum s-a constituit FSN, in jurul domnului Ion Iliescu, si cum continua sa fie PSD", a spus, in timpul unui discurs tinut, duminica, la Timisoara, la manifestarile ocazionate de implinirea a 20 de ani de la reinfiintarea partidului in judetul Timis, Ludovic Orban.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Orban,
PDL,
PSD,
PNL,
partide politice
/actualitate/politic/orban-pedelistii-sunt-oportunisti-iar-pesedistii-o-expresie-a-nostalgiei-5441138
5441138
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.