Oprisan si Vanghelie s-au opus interdictiei cumulului de functii in PSD

Postat la 11 octombrie 2010 11 afişări

Mai multi vicepresedinti ai PSD s-au opus, luni, in BPN, propunerilor de modificare a Statutului partidului, prin care urma sa se interzica detinerea a doua functii politice si a mai mult de doua mandate consecutive de presedinte de filiala.

Surse din PSD au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca propunerea de interzicere a cumulului a doua functii de conducere politica a fost eliminata de pe lista care va fi prezentata spre validare Congresului extraordinar in vederea modificarii Statului PSD.Propunerea discutata luni in BPN interzicea membrilor PSD sa detina mai mult de o functie de conducere politica si o functie administrativa, prevedere care, daca ar fi fost votata la Congres, ar fi afectat majoritatea vicepresedintilor PSD, dar si pe secretarul general, Liviu Dragnea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
Oprisan,
Vanghelie,
PSD
/actualitate/politic/oprisan-si-vanghelie-s-au-opus-interdictiei-cumulului-de-functii-in-psd-7466597
7466597
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.