Obama si femeile

Postat la 17 iunie 2008 9 afişări

Candidatul democrat la Casa Alba, Barack Obama, recupereaza sustinerea femeilor, care o preferasera pe Hillary Clinton in alegerile primare, potrivit unui studiu al institutului Gallup. In prima saptamana a lunii, avantajul lui Barack Obama in randul electoratului feminin a crescut, ajungand la 13 puncte, spre deosebire de 5 puncte, cat era inainte ca el sa castige investitura democrata.

Potrivit Gallup, aceasta preferinta pentru Barack Obama inregistrata in randul electoratului feminin i-a permis acestuia sa se distanteze de John McCain, cu 48% din intentiile de vot, fata de 41% pentru republican. Candidatul democrat este bine sustinut insa si de barbati, reducand la doar doua puncte (45% fata de 47%) avantajul lui McCain in randul acestei categorii demografice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Casa Alba,
Barack Obama,
sondaj
/actualitate/politic/obama-si-femeile-2715403
2715403
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.