Nu vreţi să mai hibernăm un pic?

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 26 februarie 2012 16 afişări

Acuzarea adversarilor politici că sunt leneşi/chiulangii şi bătaia cu pumnul în piept pe tema propriei hărnicii au ajuns nu numai tema centrală a campaniei electorale, ci şi singura temă despre care politicienii s-au arătat interesaţi săptămâna trecută.

PDL şi-a mobilizat activul din teritoriu să distribuie afişe şi să întindă bannere de înfierare a USL fiindcă îşi continuă greva parlamentară, tinerii activişti din Bucureşti au fost trimişi la Parlament să-i ofere ceasuri deşteptătoare şi perne lui Crin Antonescu (despre care Institutul de Politici Publice tocmai a informat că n-a avut niciun vot în sesiunea septembrie-decembrie), iar Elena Udrea a amintit că ea a votat mai mult decât Ponta şi Antonescu, "primii chiulangii ai ţării".

De partea cealaltă, Victor Ponta a sugerat că parlamentarii puterii nu vin de fapt la serviciu, ci doar îşi pontează voturi false, mai mulţi deputaţi USL au ieşit cu strigături la balcoanele Camerei ca să condamne, după principiul "Ba pe-a mă-ti", faptul că 71 de pedelişti chiulesc de la lucrări, iar senatorul PNL Mircea Diaconu a mers până acolo încât să reflecteze că şi naziştii de la Auschwitz munceau şi-i îndemnau pe alţii să se spetească, dar uneori munca dăunează semenilor, cum a fost în cazul naziştilor şi cum e în cazul PDL.

Iar glumele proaste de felul celor de mai sus au toate şansele să continue, în lipsa unor subiecte care să-i facă pe politicieni să se ridice cu adevărat din pat (Sorina Plăcintă, prim-vicepreşedintele PDL Bucureşti, a admis că nu-i nicio grabă cu desemnarea candidaţilor la locale, amânată pentru "după ce trec zăpezile").

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/nu-vreti-sa-mai-hibernam-un-pic-9344951
9344951
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.