Nastase: Poate ar fi util ca Mircea Geoana si cu mine sa nu participam la alegeri, la Congres

Postat la 19 februarie 2010 20 afişări

Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a apreciat, vineri, ca ar fi util pentru partid daca Mircea Geoana si el personal nu ar participa la alegerile de la Congres, deoarece acest lucru ar ajuta PSD sa marcheze o schimbare de generatie si sa isi refaca imaginea ciobita.

"Sunt nemultumit de situatia actuala. Poate ar trebui sa marcam o schimbare de generatie. Poate ar fi util ca si Mircea Geoana si eu sa nu participam la aceste alegeri si sa dam sansa unei modificari de abordare, unei refaceri a imaginii ciobite", a spus Nastase. Intrebat daca ii cere lui Mircea Geoana sa nu candideze la sefia PSD, Nastase a raspuns: "Nu pot sa cer asa ceva, am spus numai ca un cometariu".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
congres,
candidatura,
alegeri,
Mitrea,
Geoana,
Ponta,
Diaconescu
/actualitate/politic/nastase-poate-ar-fi-util-ca-mircea-geoana-si-cu-mine-sa-nu-participam-la-alegeri-la-congres-5561980
5561980
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.