Nastase crede mai mult in femei decat in barbati

Postat la 05 februarie 2010 18 afişări

Liderul PSD Adrian Nastase, a declarat, vineri, inaintea participarii la CExN al Organizatiei de femei a PSD, ca, din experienta sa, femeile social-democrate isi tin intotdeauna promisiunile, fiind mult mai greu de negociat cu barbatii din partid, care au alt mod de a se raporta la cuvantul dat.

"Ceea ce mi s-a parut intotdeauna extraodinar atunci cand discuti, cand negociezi cu femei din partid - isi tin intotdeauna promisiunea. E mult mai greu de negociat cu barbatii din partid pentru ca, din diverse motive, probabil ca au un alt mod de a se raporta la cuvantul dat", a spus Nastase, citat de Mediafax.

El a aratat ca PSD nu ar avea decat de castigat daca ar avea mai multe femei in structurile de conducere, si la nivel de partid, si la nivelul functiilor publice.

Alte stiri pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Nastase,
PSD,
CExN,
femei,
barbati,
partid

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/politic/nastase-crede-mai-mult-in-femei-decat-in-barbati-5477900
5477900
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.