Mitrea: Geoana este cel mai nefericit accident din istoria PSD

Postat la 19 februarie 2010 10 afişări

Senatorul Miron Mitrea, candidat la sefia PSD, a declarat, vineri, la Conferinta Extraordinara a PSD Vrancea, ca "Mircea Geoana este cel mai nefericit accident din istoria formatiunii social-democrate" si ca acesta este "incompetent si nu a fost capabil sa adune in jurul sau oameni seriosi".

"Mircea Geoana este cel mai nefericit accident din istoria PSD-ului . Sub conducerea lui, partidul a pierdut o sansa unica si va trebui sa muncim din nou si din greu pentru a ajunge acolo unde eram, din cauza faptului ca este incompetent si nu a fost capabil sa isi adune in jurul lui o echipa de oameni seriosi si s-a inconjurat doar de oameni care si-au urmarit doar propriile interese", a afirmat Miron Mitrea, in fata celor aproximativ 600 de delegati care au participat la Conferinta Extraordinara a PSD Vrancea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
congres,
candidatura,
alegeri,
Mitrea,
Geoana,
Ponta,
Diaconescu
/actualitate/politic/mitrea-geoana-este-cel-mai-nefericit-accident-din-istoria-psd-5563676
5563676
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.