Mihai Voicu: De saptamani bune ne batem gura sa explicam ca Piedone face blat in Colegiul 19

Postat la 26 aprilie 2010 13 afişări

Vicepresedintele PNL Mihai Voicu scrie, luni, pe blogul sau, ca primarul PC din Sectorul 4, Cristian Popescu Piedone, a facut "blat" la alegerile din Colegiul 19 si ca liberalii au incercat sa explice "in particular" de saptamani bune ca Piedone tranteste "meciul" la aceste partiale.

"Cateodata, dupa cum se stie, nu e bine sa ai dreptate. Ne-am batut gura de saptamani bune sa explicam, desigur discret si in particular, ca Piedone tranteste meciul in Colegiul 19. Din pacate asa s-a si intamplat. Nu stiu motivul si acum chiar ca nici nu mai conteaza", sustine Mihai Voicu pe blogul sau.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/mihai-voicu-de-saptamani-bune-ne-batem-gura-sa-explicam-ca-piedone-face-blat-in-colegiul-19-6064109
6064109
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.