Marian Vanghelie, inlocuit de Victor Ponta la sefia PSD Bucuresti. Reactia lui Vanghelie

Postat la 27 iunie 2011 19 afişări

Dupa sedinta in care s-a decis ca Victor Ponta sa preia efectiv conducerea PSD Bucuresti, Vanghelie a evitat sa raspunda intrebarile jurnalistilor. "Marian Vanghelie este cel mai important, o sa vedeti", a spus Vanghelie.

Victor Ponta a facut acest anunt dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD de luni seara, precizand ca este vorba despre o decizie "strict organizatorica". El a anuntat ca organizatia PSD Bucuresti va fi condusa "pentru perioada preelectorala" de un Birou de coordonare condus de el, din care vor face parte cei patru vicepresedinti ai partidului din Bucuresti, respectiv Rodica Nassar, Corina Cretu, Ecaterina Andronescu si Marian Vanghelie, precum si cei doi fosti presedinti ai partidului, Ion Iliescu si Adrian Nastase.

in mai multe randuri, Victor Ponta s-a delimitat de iesirile publice ale lui Marian Vanghelie. Cel mai recent, in 6 mai, presedintele PSD afirma ca liderul organizatiei Bucuresti, Marian Vanghelie, "de cate ori tace, face foarte bine", referindu-se la faptul ca acesta le-a spus unor copii din Ferentari ca "atunci cand vin ziaristii la noi, le dam cadou un inel sau un ceas, nu le luam".

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/marian-vanghelie-inlocuit-de-victor-ponta-la-sefia-psd-bucuresti-reactia-lui-vanghelie-8399424
8399424
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.