Mai dulce e impacarea

Postat la 24 iunie 2008 22 afişări

La PSD, rezultatele bune din alegeri au dat curaj partidului sa mearga mai departe cu planul de alianta cu Partidul Conservator, fosta "solutie imorala" a fostei Aliante D.A

Cele doua formatiuni si-au inregistrat alianta la tribunal (un fel de contract prenuptial menit de fapt sa evite pentru PSD pagubele aduse de o eventuala noua tradare a PC), au schitat componenta unei Delegatii Permanente a aliantei (din care sa faca parte, printre altii, Ion Iliescu, Dan Voiculescu, Viorel Hrebenciuc si Codrut {eres) si au anuntat ca isi vor unifica programele politice, urmand sa lanseze o oferta comuna de guvernare la Consiliul National PSD-PC din 11 iulie.

N-a daunat armoniei de stanga nici faptul ca Adrian Nastase a primit un cadou de la Comisia juridica a Camerei, prezidata de conservatorul Sergiu Andon, comisie care a propus plenului neinceperea urmaririi penale in cazul "dosarului Zambaccian", pe motiv ca dosarul a fost conceput in urma unor ingerinte politice, recte la interventia presedintelui Traian Basescu.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
PSD,
alegeri,
Partidul Conservator,
alianta
/actualitate/politic/mai-dulce-e-impacarea-2736503
2736503
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.