M-am gandit mai bine

Postat la 05 iulie 2010 36 afişări

Candidatul liberal Bronislaw Komorowski isi pastra avansul de 9,5% in fata rivalului sau conservator Jaroslaw Kaczynski, cu patru zile inaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Polonia, de la 4 iulie.

Komorowski, presedintele camerei inferioare a Parlamentului si seful interimar al statului, era creditat cu 52,1 la suta din voturi. |n primul tur al alegerilor prezidentiale, la 20 iunie, Bronislaw Komorowski a obtinut 41,22 la suta din voturi, in timp ce Kaczynski a inregistrat 36,74% din sufragii. |n cursul ultimei dezbateri televizate, Kaczynski a promis ca va retrage si el trupele poloneze din Afganistan, dupa ce pe tot parcursul campaniei sustinuse ca promisiunea in acest sens a contracandidatului sau ar echivala cu o tradare.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/m-am-gandit-mai-bine-6481557
6481557
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.