Lazaroiu: Daca programul anticriza nu merge, Boc plateste. Pe Basescu il va judeca doar istoria

Postat la 18 mai 2010 11 afişări

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu creste presiunea asupra Guvernului Boc si a PD-L. Invitat, ieri dimineata, la Videochatul Gandul, Lazaroiu a raspuns intrebarilor cititorilor.

Una dintre ele se referea la asumarea raspunderii guvernantilor in cazul unui esec al masurilor anticriza. Lazaroiu a fost transant: "Daca programul esueaza, primul ministru trebuie se demisioneze". Termenul de gratie acordat Guvernului Boc este 31 decembrie 2010, "dar calculele se pot efectua si mai repede". Lazaroiu a reprosat Cabinetului "o anumita stangacie in comunicare si o anumita stangacie politica".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Lazaroiu,
program,
anticriza,
Boc,
Basescu
/actualitate/politic/lazaroiu-daca-programul-anticriza-nu-merge-boc-plateste-pe-basescu-il-va-judeca-doar-istoria-6129440
6129440
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.