La o zi dupa motiune - Guvernul isi asuma raspunderea pe Legea educatiei in 28 octombrie

Postat la 18 octombrie 2010 13 afişări

Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament, in data de 28 octombrie, pe Legea educatiei, au stabilit, luni, Birourile permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor.

Conducerea Parlamentului a decis ca pana luni, 25 octombrie, sa fie depuse amendamentele la proiectul pentru care Guvernul isi va asuma raspunderea. Asumarea raspunderii Guvernului pe Legea educatiei va avea loc in data de 28 octombrie, la ora 10.00, in sedinta Camerelor reunite ale Parlamentului.

Guvernul a decis, in sedinta de marti, sa isi angajeze raspunderea in Parlament pentru Legea educatiei, iar miercuri a depus proiectul la Parlament.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
asumare,
raspundere,
lege,
educatie,
motiune
/actualitate/politic/la-o-zi-dupa-motiune-guvernul-isi-asuma-raspunderea-pe-legea-educatiei-in-28-octombrie-7491770
7491770
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.