La Chisinau iar miroase a anticipate

Postat la 06 februarie 2011 21 afişări

Partidul Comunistilor (PCRM) de la Chisinau pare sa pregateasca terenul pentru o noua perioada de instabilitate politica, dupa ce a retras din parlament propriul proiect care prevedea alegerea sefului statului cu votul majoritatii simple a deputatilor.

PCRM a declansat si o virulenta campanie publica in care cere demisiile ministrilor din domeniul economic si a guvernatorului Bancii Nationale, dupa ce majorarea tarifelor la gazele importate din Rusia a dus la scumpirea alimentelor de baza, desi protocolul privind majorarea tarifelor a fost semnat cu Gazprom chiar de fostul premier comunist Zinaida Greceanu.

Replica opozitiei la blocajul comunist privind alegerea unui presedinte al tarii ar putea fi organizarea unui nou referendum, posibil chiar in paralel cu alegerile anticipate, in care sa se modifice Constitutia pentru a debloca procedura alegerii presedintelui.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/la-chisinau-iar-miroase-a-anticipate-7954917
7954917
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.