Incepe batalia pentru PNL: Ludovic Orban va candida la sefia partidului

Postat la 28 februarie 2010 8 afişări

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa ca va candida la presedintia formatiunii liberale.

El a precizat ca nu are "nicio lista", din echipa sa facand parte cei aproape 200.000 de membrii ai partidului. "Va anunt oficial inscrierea in cursa pentru sefia PNL. Candidez pentru functia de presedinte al PNL din mai multe motive, in primul rand pentru a apara democratia in PNL. Nu am nicio lista, lista mea este cea a aproape 200.0000 de membrii ai PNL. Echipa mea e echipa PNL", a sustinut Orban. Liderul PNL a mentionat ca sustine candidatura individuala, exprimandu-si speranta ca liberalii nu vor renunta la libertatea de a-si alege individual liderii, sustinand ca el nu contracandideaza pe nimeni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/incepe-batalia-pentru-pnl-ludovic-orban-va-candida-la-sefia-partidului-5662039
5662039
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.