Ialomiţianu: Decizia premierului, după consultări cu colegii, trebuie respectată

Postat la 06 februarie 2012 17 afişări

Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, a declarat luni, înainte de BPN al PDL, că Emil Boc a luat decizia de a depune mandatul Guvernului după ce a discutat cu ceilalţi colegi şi că această decizie trebuie respectată, el menţionând că este vorba despre "o nouă etapă".

"Domnul prim-ministru a luat decizia, discutând şi cu ceilalţi colegi. E decizia dânsului, pe care o respectăm şi vreau să-i mulţumim pentru tot ce a făcut în cadrul Guvernului, pentru că a sprijinit fiecare ministru, fiecare minister să-şi ducă la îndeplinire obiectivele", a precizat Ialomiţianu. El a adăugat că demisia Guvernului nu înseamnă că Executivul nu şi-a îndeplinit obiectivele. "Toate organismele internaţionale au spus că acest Guvern şi-a făcut treaba, deci nu a fost vorba de a fugi", a mai spus Ialomiţianu.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
ialomitianu,
consultari,
colegi,
decizie
/actualitate/politic/ialomitianu-decizia-premierului-dupa-consultari-cu-colegii-trebuie-respectata-9209906
9209906
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.