Guvernul si-a asumat raspunderea pe salarizarea profesorilor in 2011 si pe Dialogul Social

Postat la 19 aprilie 2011 15 afişări

Guvernul si-a asumat raspunderea, luni, in doua sedinte consecutive de plen reunit ale celor doua Camere ale Parlamentului, pe legea privind salarizarea in 2011 a personalului didactic si pe legea privind Dialogul Social.

Intr-o prima sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului, de luni, Guvernul si-a asumat raspunderea asupra proiectului de Lege privind incadrarea si salarizarea in anul 2011 a personalului didactic si didactic auxiliar din invatamant. Intr-o alta sedinta plenara a Parlamentului, Executivul si-a angajat raspunderea asupra proiectului Legii Dialogului Social. Conform Constitutiei, in termen de trei zile de la angajarea raspunderii poate fi depusa o motiune de cenzura. Conducerea USL a decis, luni, ca niciun parlamentar de la PSD, PNL sau PC sa nu participe la sedinta de plen a Parlamentului in care Guvernul Boc isi va angaja raspunderea . Reprezentantii grupurilor parlamentare ale PSD si PNL-PC nu au fost prezenti in sala. Lideri ai USL s-au intalnit cu reprezentanti ai unor sindicate din educatie, la Parlament, in timpul in care avea loc asumarea raspunderii Guvernului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
boc,
asumare,
raspundere,
abuz
/actualitate/politic/guvernul-si-a-asumat-raspunderea-pe-salarizarea-profesorilor-in-2011-si-pe-dialogul-social-8169801
8169801
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.