Guvernul ar putea sa isi angajeze raspunderea pentru Codul Muncii

Postat la 18 februarie 2011 12 afişări

Premierul Emil Boc a anuntat, vineri, ca exista posibilitatea ca Guvernul sa isi angajeze raspunderea in Parlament pentru modificarile Codului Muncii, o decizie urmand sa fie luata dupa discutii in Coalitie si in Guvern.

Intrebat de MEDIAFAX daca isi va angaja raspunderea pentru Codul Muncii, premierul a afirmat: "Exista aceasta posibilitate, urmeaza discutii in Coalitie si Guvern". Premierul Emil Boc a declarat joi ca ultimul domeniu care mai trebuie reformat de Guvern este cel al legislatiei muncii, actualul Cod al Muncii fiind unul depasit, " un factor de blocaj si de frana in obtinerea unui loc de munca". Premierul se intalneste vineri cu sindicatele pentru noi discutii privind Codul Muncii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
angajare,
raspundere,
Codul Muncii
/actualitate/politic/guvernul-ar-putea-sa-isi-angajeze-raspunderea-pentru-codul-muncii-7994563
7994563
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.